2015-03-25-4072

Împreună, ajutăm copiii să scrie. Viitorul

 

În mai bine de doi ani de activitate, cu ajutorul susținătorilor noștri, am pregătit 37 de profesori, care au impact asupra a peste 4000 de copii.

Din această toamnă, 60 de profesori vor fi activi în școlile din medii vulnerabile! Pentru acești copii, a învăța să scrie și să citească înseamnă extinderea opțiunilor de viață. A învăța comportamente bazate pe valori le influențează alegerile, relațiile cu ceilalți, viitorul. Viitorul lor este viitorul țării noastre.

Fiecare copil din această țară merită un profesor Teach for Romania!

Ca alergător sau donator, ne ajuți să creștem profesori, care vor crește la rândul lor alți oameni.

10 EURO (45 RON) înseamnă o lecție de calitate susținută de un profesor Teach for Romania. Suma strânsă la ultimul maratona a acoperit 5 săptămâni de educație de calitate pentru copiii din satele românești.

Fii alergător și fundraiser pentru cauza noastră la OMW Petrom Bucharest Half Marathon.

Toate fondurile strânse intră în susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații.

Implicarea ta contribuie la o schimbare pozitivă, oferind în fiecare zi acces la educație, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin copiilor din școlile unde predau profesorii noștri.

Înscrie-te în echipa noastră de fundraiseri până vineri, 6 mai!

În 15 mai 2016 va avea loc cea de a cincia ediţie a OMW Petrom Bucharest Half Marathon, eveniment organizat de Asociaţia Bucharest Running Club. Pentru mai multe detalii și înscrieri poţi accesa pagina http://www.bucuresti21km.ro/.

Cum poți deveni parte din transformare?

Aleargă alături de Teach!
Susține alergătorii
This is image placeholder, edit your page to replace it.
În video-ul de mai jos poți vedea ce înseamnă susținerea ta pentru noi: